Wij zijn
gesloten van:
Zaterdag 
6 augustus
t/m...
..zaterdag
27 augustus!
Maandag 
29 augustus
weer OPEN!
Handige Tips

Slagerij Van der Borght.
Al 86 jaar een begrip in Bergen op Zoom!

Jan van der Borght (de opa van Erik) begon in 1930 de slagerij aan de Antwerpsestraatweg 57, waar vroeger de slagerij Jan Dingemans gevestigd was. Na 5 jaar kocht hij het pand (destijds een koffiehuis) aan de Antwerpsestraatweg 1 van de familie Borghouts.

In 1958 kwam de tweede generatie aan het roer en nam zoon Harry (de vader van Erik) als 16-jarige de zaak over.

Met Erik kwam in 1987 de derde generatie in de zaak; hij ontwikkelde een ware passie voor worst maken, zodat er in 1990 een moderne worstmakerij aangebouwd werd ...waar hij de heerlijkste worsten bereidt. In 2000 onderging de slagerij een totale metamorfose en vond er een grootscheepse verbouwing plaats. Daar hadden de klanten geen last van, want Erik verkocht toen gewoon zijn “waar” vanuit een mobiele container, die op de stoep stond voor de slagerij.

Erik en Elles drijven nu al weer jaren met volle overgave de slagerij en krijgen dagelijks nog assistentie van vader Harry. De liefde voor het vak zit in de genen. Ze doen er alles aan om het hun klanten naar de zin te maken.

Wie weet komt er een vierde generatie aan: immers zoon Rik en dochter Nikki helpen zo en nu en dan een handje mee. Maar of ze de zaak over gaan nemen zal de tijd uitwijzen, dat moeten ze zelf beslissen uiteraard!facebook YouTube Instagram
Slagerij v.d. Borght 2022®
T 0164 - 234204
E info@slagerijvanderborght.nl

Sitemap | Webdesign IMgraphics